Succesvol Solliciteren

Succesvol Solliciteren

Een geschikte baan zoeken en vinden – Een overtuigende sollicitatiebrief schrijven en een volledig CV opstellen – Goed scoren tijdens het sollicitatiegesprek. Met zelftests en oefeningen.

Wilt u van beroep veranderen of bent u nog op zoek naar uw droombaan? Tussen het grote aantal sollicitanten zult u dankzij dit boek beslist op een positieve manier opvallen. U leert hoe u zich in alle fasen van het sollicitatieproces van uw beste kant kunt laten zien. Veel praktische oefeningen, voorbeelden met commentaar en tekstidee├źn helpen u om u op een heel persoonlijke manier te presenteren en om uw professionele en persoonlijke kwaliteiten met succes over te brengen.

Recensies

Dit deel in de reeks ‘Carrierecoach’ beschrijft het sollicitatieproces in drie stappen. Te beginnen bij de start: de zoektocht naar een passende baan en het verkennen van de eigen sterke en zwakke punten. Door middel van heldere informatie, een zelftest op persoonskenmerken en oefeningen die de presentatie ondersteunen. Vervolgens komen de brief en cv aan de orde. In heldere stappen wordt uitgelegd hoe deze kunnen worden samengesteld. Zeer praktisch zijn de voorbeeldformuleringen en -brieven. Ook in dit deel oefeningen, waarbij ruimte voor het invullen of aankruisen van de antwoorden is opengelaten. Tenslotte het gesprek. Door oefeningen, tips en informatie wordt het gesprek voorbereid en kan de lezer/sollicitant ook evalueren. Door de praktische opzet is dit boek zeer geschikt als ondersteuning bij een sollicitatie.

Lees meer over het boek ‘Succesvol Solliciteren’

[adsense]

Leave a Reply